Events/ArrangementerMad i byen

Årets sidste ClubAalborg aften: Napa fik ros til op over begge ører

Én gang om måneden arrangerer ClubAalborg en eksklusiv aften på et af byens gode spisesteder.

På denne aften sikrer vi, at man får lov til at smage restauranternes signaturretter og vine, til en uhørt skarp pris.

I går fandt årets sidste ClubAalborg aften sted på Napa Lounge.

De fremmødte gæster havde fornøjelsen af en skøn tre-retters menu inkl. vine – og hvilken udsøgt aften det var…

Med fuldt hus og en menu der sagde spar to, gik aftenen i særdeleshed op i en højere enhed.

“Vi er super glade for at se den store opbakning til vores aften i går. Der var mange nye ansigter, og den gode stemning blandt bordene kunne virkelig mærkes.

Gæsterne tog godt i mod vores koncept og roste både maden og vinene til op over skyerne.

Vi har fået rigtig mange positive meldinger tilbage, så det kunne ikke være gået bedre.” fortæller indehaveren Mette Jensen.

    

Nye tiltag hos ClubAalborg

Mellem retterne var der, som noget helt nyt, underholdning bestående af et spændende interview med Mette, samt en sjov Tip en 13’er quiz med spørgsmål om både Napa og ClubAalborg.

Og sidstnævnte var noget der fik konkurrencegenet op i gæsterne – der var nemlig en præmie, bestående af to smagfulde vine fra USA, på højkant til det bord der havde 13/13 rigtige.

Nyt menukort hver måned

Imellem retterne fortalte Mette i et interview, at det nye menukort, der inkluderer den tre-retters menu som blev serveret i går, er en del af et nyt koncept som hun i fremtiden håber kan komme på Aalborgs kort indenfor gastronomi. 

“Aalborg er kommet rigtig godt med gastronomisk, og for at vi kan følge med på det niveau, har vi valgt at ændre vores menukort. Vores kokke knokler dagligt i køkkenet og vi er rigtig godt på vej,” fortæller Mette.

Meningen med menuen er, at den skifter hver eneste måned.

På den måde bruges sæsonens råvarer bedst muligt uden madspild.

“Det bedste ved vores nye menu er, at vi bruger sæsonens råvarer. Alle vores varer er friske, leveret til døren hver dag.

Vi får samtidig komplimenteret vores vine bedre når vi kører en menu. Her tilpasses vinene til maden, så gæsterne hver gang får en smagfuld og sammenhængende oplevelse.”  afslutter Mette.

Du kan læse meget mere om Napa Lounges her.

På vegne af ClubAalborg, vil vi lige benytte lejligheden til, at sige tak for besøget til vores ClubAalborg-aftener i 2018.

Vi glæder os til at se jer i 2019.