Events/Arrangementer

ClubAalborg aften på Grillen Burgerbar: Byens Guilty Pleasure

I juni kunne vi endnu en gang invitere indenfor til denne måneds ClubAalborg aften, der denne gang blev afholdt på en solrig onsdag aften på Grillen Burgerbar, Ved Stranden 1 i hjertet af Aalborg.

Her fik de mange gæster spist sig mætte i Grillens mange signaturretter til en ualmindelig skarp pris. Grillen er eksperter i at servere lækre, saftige burger samt sprøde sides og fries dertil. Derfor har de den ambition, at de til ethvert selskab vil servere den ultimative burgeroplevelse. Om de skulle lykkedes med det, ville tiden vise.

Aftenen startede, da gæsterne ankom kl 18:30, blev budt velkommen af det imødekommende personale med let til smil og anvist et bord i restauranten, hvis indretning er både moderne, smart og komfortabelt.

Da alle gæsterne havde sat sig til rette, blev de introduceret for aftenens forløb. Hertil fortalte Grillen om deres koncept og historie for, hvordan de var endt i Nordens Paris, og hvad de kunne. Dernæst fik gæsterne serveret de første sides, heraf de sprøde Nacho Triangles toppet med parmesanost & chili, hvilket fik de fleste munde til at løbe i vand, og snakken gik. Ligeledes fik de deres ønskede drikkevarer serveret, hvoraf man kunne vælge alt imellem sodavand, øl og milkshakes.

Da appetitten for alvor var indtruffet ved alle bordene, kom de saftige burgere til syne, da personalet stolt serverede dem foran gæsterne. Her var udvalget stort, hvilket gjorde det svært for os at vælge. For mulighederne var:

  • En bacon & cheese-burger med salat og tomat
  • En ‘Fully Loaded’ burger
  • En fried chicken burger med syltede rødløg
  • En ‘Bearnaise Bastard’ burger

Der var altså rig mulighed for at smage på noget forskelligt, og der var garanteret en burger til enhver smag. Løbende kom personalet med de forskellige fries, sides og mayo, der var ad libitum til alle gæsterne, der havde svært ved at få nok, hvilket man ikke kan bebrejde dem for.

“Vi havde valgt at lave et setup, hvor alle fremmødte fik lov til at prøve lidt af hvert af vores sides til deres valgte burger. Det var meget anderledes for os, og især vores køkken fik sved på panden, men det var sjovt at lave noget anderledes.”

For blandt de mange fries og sides kunne man blandt andre finde de originale Fries, populære Curly Fries og spændende Oh My Fries, der bestod af cheese fries med karamelliseret løg og bacon.

Netop dém var, hvad Grillens glædede sig mest til at servere: “De kan bare noget. Sprøde fries, toppet med flydende ost, Grillens mayo, søde løg og sprødt bacon! Yum!”

Alle disse fries og sides blev både dyppet i Grillens mayo, aioli og/eller chilimayo. De mange forskellige mayoer tilførte nogle helt særlige smagsoplevelser til de sprøde fries’ ydre, og måske en enkel spurgte efter et sugerør.

Burgerne var rigtigt nok saftige, og bøfferne var stegt til perfektion med deres balancerede smag, hvis gode råvarer virkelig kunne smages. Der var hverken sparet på salat, pickles, osten, bacon eller noget andet indhold i burgeren, der blev til en perfekt symfoni i den gyldenbrune burgerbolle. Det var i sandhed den ultimative burgeroplevelse!

Da de mange gæster endeligt kunne læne sig tilbage og tage et lille hvil, mens de slog mave, uddelte vi, traditionen tro, vores Tip en 13’er, og kuglepennene farede henover papirene.

Desserterne var de populære og lækre softices, hvoraf man kunne vælge imellem:

  • Center Caramel med chokoladestykker, -krymmel og -sovs
  • Strawberry Mush med paddehatte, farverigt krymmel og jordbærsovs
  • Choco Oreo med hele oreos, -stykker og sovs

Desserterne var så lækre, at der ikke længere var tvivl om, at Grillen Burgerbar var vores “Guilty Pleasure”, som skrevet på væggen i restauranten.

Vinderne af vores Tip en 13’er blev udtrukket, og begejstringen var stor, da Grillen kunne glæde dem med et gavekort til en burgermenu til hver enkel ved det store bord. Glade, mætte og en oplevelse rigere begav Grillens gæster sig hjemad. Om aftenen fortæller Grillen selv:

“Vi havde selv en fuldkommen fantastisk aften. Stemningen var hyggelig og afslappet, og alle fik lov at mærke det, vi kalder “Grillen Viben”. Folk var så positive og glade, og det gør os glade”. 

På denne aften beviste Grillen, at god mad ikke behøver at være videre kompliceret for, at man er garanteret en stor smagsoplevelse. Hvis bare man, som Grillen, har de gode råvarer på plads og formår at sammensætte dem i en perfekt symfoni.

“Vi bruger kun friske råvarer, og vi sylter selv.”

Helt let lyder det dog ikke, men Grillen Burgerbar får det til at se legende let ud, idet alle vores sanser blev vækket i en kulmination af duften, smagen, det sprøde og bløde og knasen i baggrunden. Den store succes tildeler Grillen dog også deres medarbejdere, der “(…) er noget helt for sig selv, og de giver gæsterne en oplevelse, når de kommer hos os. Jeg hører ofte gæsterne sige, at man kan mærke, at vores ansatte elsker at arbejde på Grillen.”

Er dine smagsløg blevet pirret nok for nu? Så kan du og én ven i denne og næste måned heldigvis få 20% på en valgfri burgermenu som medlem af ClubAalborg.

Vil du se endnu mere til Grillen Burgerbar, slår de, i næste uge, dørene op til Tall Ship Races, og restauranten udvides med en udendørs bar. Her kan man få en speciel Tall Ship menu to-go samt cocktails og kolde øl i massevis. Derudover har de hooket op med First Hotel, hvor deres foodtruck kommer til at stå torsdag og fredag med frisklavede burgere. “Det bliver for sindssygt”, fortæller Grillen.

Du kan læse meget mere om Grillen Burgerbar her