Det sker i Aalborg

Fed fredagsfest: Gratis G&T og billige cocktails på Hornsleth Bar

Vi har før gjort det med stor succes.

Nu gør vi det igen. På fredag d. 11 maj inviterer vi til  ClubAalborg-fest på Hornsleth Bar. Vi åbner dørene kl. 20.00, så saml vennerne tidligt og start aftenen ud i selskab med os og vilde tilbud.

Masser af lækre cocktails, fed musik og en god stemning er måske de tre vigtigste forudsætninger for at skabe en vild aften. På Hornsleth Bar finder du alle delene. Hornsleth Bar sparkede dørene op for første gang i november sidste år og har med sin vilde provo-stil været et friskt pust til Aalborgs natteliv.

Gratis drinks og vilde tilbud

Vi starter aftenen ud med gratis gin og tonics. Herefter har du indtil kl. 00 mulighed for at købe 2 ens cocktails til kun 50 kr. For at fyre ekstra op under festen åbner Hornsleth Bar en flaske shots på husets regning pr. 10. gæst.

Det er helt gratis at deltage. Du skal bare være medlem af ClubAalborg. ClubAalborg er en fordelsklub, som hver måned forkæler dig med lækre fordele og rabatter i byens bedste butikker, cafeer og restauranter, og så holder vi hver måned eksklusive events for vores medlemmer.

Meld dig ind gratis

Er du endnu ikke medlem af ClubAalborg? Så har du chancen for at prøve det nu. Melder dig dig ind nu, får du resten af måneden gratis. Du melder dig ind lige HER.

Du modtager med det samme en Goodiepack på din telefon, som giver dig adgang til denne ClubAalborg-fest og en masse andre lækre fordele. I maj måneds ClubAalborg finder du bl.a.:

Ppssst. Har du set, at du lige nu kan du endda vinde nogle ekstra procenter til aftenen? Vi udlover nemlig en 1,5 L Luc Belaire Magnum til en værdi af 1500 kr. Du deltager ved at smide en kommentar på ClubAalborgs facebookside lige HER

Bemærk, at aldersgrænsen på Hornsleth Bar om fredagen er 21 år.