Events/Arrangementer

First Hotel samler byen: Kom til stort velgørenhedsarrangement

First Hotel Aalborg har de sidste knap 40 år været et af de førende hoteller i midtbyen.

Hotellet selv har altid kaldt sig for byens hotel, men nuværende hotelchef Natasja Madsen er overbevidst om, at de sagtens kan gøre endnu mere for at vise, hvorfor det er byens hotel. 

Sidste år var hotellet vært for blandt andet ginsmagning og Brunch- og Tapas’n’Cocktails arrangementer. 

Kæmpe velgørenhedsarrangement

Dette år fortsætter i samme stime.

Lørdag d. 2. marts afvikler First Hotel Aalborg nemlig et stort velgørenhedsarrangement, hvor alle indsamlede penge går ubeskåret til den frivillige organisation Headspace.

“Vi har længe gerne ville holde flere events hernede, og gøre opmærksom på, hvad hotellet også kan tilbyde, hjælpe i lokalsamfundet og åbne huset op når der er brug for det.

Headspace gør meget for at rådgive og hjælpe børn og unge, og det vil vi gerne støtte op om. Derfor har vi valgt at holde det her arrangement.” fortæller hotelchef Natasja Madsen. 

Hun har, sammen med Byrådsmedlem Tobias Bøgeskov og Line Brix Madsen, centerchef i Headspace Aalborg, stablet dette event på benene, på baggrund af et stort personligt engagement for at hjælpe udsatte børn og unge i byen. 

“Et af mine fokusområder lyder på, hvordan vi kan gøre mere for unge mennesker, der har det svært og støtte dem bedst muligt. Derfor er jeg ekstra glad for, at netop Headspace kan være med til at sætte fokus på de rådgivningstilbud der er i byen, og at First Hotel vil lægge hus til arrangementet.” fortæller Tobias Bøgeskov.

Kom og få en hyggelig dag

Arrangementet er sat i verden for både at sætte fokus på det store arbejde Headspace gør for unge mennesker, samle så mange penge sammen til dem som muligt, og vise, at Aalborg står sammen og hjælper hinanden når der er brug for det.

“Vi sætter rammerne, og så håber vi at folk vil komme og hygge sig, få en snak, købe lidt at drikke, lytte til musikalske indslag og byde på vores mange præmier til auktionen, som vores mange samarbejdspartnere har sponsoreret.

Og hele Aalborg er inviteret. Det er et gratis, åbent arrangement for alle.” forklarer Natasja.  

Til eventen tilbyder Headspace også et “menneskebibliotek”. Det indebærer, at otte frivillige stiller sig til rådighed for spørgsmål og deler ud af sine erfaringer.

Hvis man som besøgende står i en lignende situation, kan man møde dem her, og tage en snak om alt fra sorg og tab, mobning eller misbrug.

Ét af de musikalske indslag kommer fra den aalborgensiske rapper Zjakalen.

Støt et lokalt formål

Headspace har frivillige organisationer i 18 forskellige byer i Danmark. 

“Headspace er sat i verden for at være en forebyggende indsats til alle børn og unge, der går og tumler med personlige og sociale udfordringer. Ofte mangler de nogen at dele det med, og det kan de med os. Vi tilbyder gratis anonym rådgivning.

Headspace er baseret på frivillige kræfter, der stiller sig selv til rådighed fordi de brænder for at hjælpe andre. Nogen har selv stået i lignende situationen, og kan på den måde drage nytte af deres historier.

Så vores grundlæggende egenskaber er at lytte til de unge, være undersøgende og ikke sidde med svarene.

Derudover bygger vi også bro mellem andre steder. Brobygning er en stor del af vores arbejde.” fortæller Line Brix Madsen. 

Hun fortsætter: 

“Fordi Headspace er en frivillig organisation er vi afhængige af kommunale tilskud, fonde og donationer. 

Det betyder derfor rigtig meget for os, at vi er de heldige udvalgte til dette arrangement. Det giver os en mulighed for at prikke lidt til Aalborg og gøre opmærksom på hvad Headspace tilbyder.

For vi vil rigtig gerne kunne blive ved med at give de unge det de efterspørger – det giver kæmpe værdi. Vi sadler hele tiden om, hvis vi har økonomien til det, så vi altid kan tilbyde det bedste til de unge de har brug for det.”

Flere kommende events

First Hotel Aalborg har allerede planlagt kalenderåret med seks forskellige events fordelt henover året. 

Næste arrangement er lørdag d. 6. april. 

Du kan følge med på First Hotel Aalborgs Facebook, for mere information omkring de kommende events.