Mad i byen

Grillen Burgerbar: Få to menuer til éns pris

Det er snart et år siden, at Grillen Burgerbar slog dørene op i Aalborg. Den populære burgerbar har med deres lækre og saftige burgere, sprøde pommes og syndige milkshakes hurtigt vundet aalborgensernes hjerter.

Det forstår vi godt.

Hos Grillen Burgerbar får du nemlig kvalitetsburgere til fornuftige priser. Kødet er friskhakket 100 % dry aged beef, og brødet er smørristet lun brioche. Mums!

Der er noget for enhver smag. Måske det var noget med en The Pablo Project med friturestegt jalapenos og syltede rødløg? En Treat Me Good med sprøde, hjemmelavede løgringe og pickles? Eller måske en Loofar med friteret mexibøf og cheddar?

 

Vidste du, at du med vores fordelsclub ClubAalborg Studie kan du adgang til masse af fordele og rabatter, som gør livet som studerende lidt sjovere?

Faktisk behøver du slet ikke være studerende – hvis bare du er ung af sind og har lyst til at spare en masse penge, så er ClubAalborg Studie helt sikkert noget for dig!

Hver måned modtager du en goodiepack fyldt med eksklusive fordele og rabatter på din smartphone. Fordelene skifter hver måned. I denne måned har vi over 30 unikke fordele klar til vores medlemmer.

Det koster kun 25 kroner at være medlem af ClubAalborg Studie, og der er ingen bindingsperiode.

Der er mange gode grund til at besøge Grillen Burgerbar, og i denne måned er der altså kommet endnu én til samlingen, hvis du er medlem af ClubAalborg Studie.

Her får du nemlig hele to burgermenuer til éns pris i perioden d. 5 februar til 7 februar.

For at det ikke skal være nok, kan du i hele februar få en gratis sodavand, når du bestiller menuer til take away.

Er du nysgerrig for at se, hvad du ellers kan få ved at være medlem af ClubAalborg Studie? Så skynd dig at meld dig ind i dag. Det koster kun 25 kroner om måneden, og der er ingen binding.