Mad i byen

CANblau holder grisefest – Lækker mad og sangria ad libitum

Det klinger unægteligt af charterferie, Mallorca og Simon Spies, når ClubAalborg i denne måned inviterer til en helt unik aften med grisefest og sangria i lange baner på CANblau.

Også alligevel ikke. De fleste associerer nok grisefest med halvdårlig mad og billig rødvin på den spanske solkyst, men det bliver der ikke noget af, når CANblau åbner dørene d. 14 juni fra kl. 18.00 – 22.00 til et brag af en aften.

Det er en ClubAalborg-aften, men vi vil så gerne vise, hvad vi kan på ClubAalborg, at alle kan tilmelde sig.

Det bedste fra grisen og sangria i lange baner

CANblau er Aalborgs bedste spanske tapasrestaurant, hvor der er fokus på gode råvarer og høj kvalitet. Medejer og køkkenchef Michael ’Miv’ Pedersen blev i 2013 årets kok og har sammen med partneren Kim Møller-Kjær gjort Glashuset og Villa Vest i Lønstrup til store succeser.

Senest har han løftet det gastronomiske niveau i Aalborg med Restaurant TABU.

Der er altså ingen tvivl om, at det ikke bliver grisefest helt som i begrebets oprindelige betydning. Udskift i stedet halvdårlig mad og billig rødvin med de lækreste udskæringer fra grisen tilberedt over grill og iskold sangria, og så har vi hvad, du kan glæde dig til på denne fantastiske ClubAalborg-aften i samarbejde med CANblau.

Det bliver en aften med et stort udvalg af klassiske spanske skinker. Helstegte rygge med puffede svær. Ribs, der er tilberedt sous vide og glaseret op med en sød barbecue. Det er langtidstilberedninger tilberedt over grill og masser af lækkert tilbehør. Og hertil rigelige mængder af den spanske nationaldrik sangria – som kun kommer i kander selvfølgelig!

Sådan kommer du med

Det er helt unikt, at CANblau åbner op for sådan en aften, så det er med at gribe chancen!

Det koster kun 400 kr., og til den pris kan altså du spise og drikke, til du ikke orker mere. Vi har som noget helt særligt gjort det muligt at alle at deltage i denne aften. Du behøver altså ikke være medlem af ClubAalborg. Så book en plads til dig og dine venner og familie. Vi glæder os til at se jer alle til en fantastisk aften på CANblau.

Du melder dig til aftenen lige her.