Bliv medlem allerede i dag!

Som en del af ClubAalborg, vil du ikke blot modtage en masse tilbud hver måned. Hvis du følger med på vores Facebook og Instagram, vil du hver måned opleve en masse inspiration. Her finder du inspiration til, hvordan du kan benytte dine goodies. Der vil også være konkurrencer, anbefalinger og eksklusive arrangementer. ClubAalborg er en fordelsklub, der i den grad kan vise dig de glemte perler i Aalborg, men også de nye hotte steder.

Tilmeld ClubAalborg logo

ClubAalborg Studie er en fordelsklub til dig, som ønsker at blive inspireret og samtidig få lækre fordele og rabatter - What’s not to like?

Du modtager hver måned en sms med en goodiebag fyldt med fordele og rabatter på mad, events og fede oplevelser. Uanset om du er til billige sjusser, lækker brunch, et spil pool, eller du bare gerne vil have en god pris på take away, så er ClubAalborg noget for dig.

Kun 25 kr./måned

Helt uden binding

Tilmeld ClubAalborg logo

ClubAalborg er en fordelsklub til dig, som ønsker at blive forkælet endnu mere - og så for bare 10 kroner ekstra om måneden!

Du modtager ligeledes hver måned en sms med en digital goodiepack, dog finder du her et twist. ClubAalborg medlemmerne får nemlig eksklusive tilbud, som ikke er tilgængelige for de øvrige medlemmer. Så er du til lidt mere luksus og eksklusive tilbud - så er ClubAalborg noget for dig!

Kun 35 kr./måned

Helt uden binding