Mad i byen

VM på storskærm på lørdag: Spar med ClubAalborg

VM er startet, fodboldfeberen er over os.

Der var kick off for VM i fodbold i torsdags, og i år har Danmark kvalificeret sig til at være med i den store turnering. Det betyder selvfølgelig fodboldfest, masser af spænding og god stemning rundt om i landet, hvor mange storskærme er sat op, så vi alle kan huje og heppe på Danmark i fællesskab.

I år vises alle kampene på storskærm på Gl. Torv, hvor rammerne er sat for en perfekt folkelig fest, hvor alle kan komme og hygge sig og være med. Danmarks første kamp er mod Peru på lørdag d. 16 juni. Der er kampstart kl. 18.00.

Gratis øl eller sodavand hos Cafeen

På Gl. Torv ligger også Cafeen – en hyggelig café med varieret menukort og, ikke at forglemme, byens bedste burger. Sidste år satte vi MigogAalborgs burgerelskende læsere i stævne, og her var det altså Cafeens burger, der løb af sted med sejren som den bedste burger i byen.

Inspirationen til den lækre burger stammer fra Irland, fordi lige netop irerne er berømte for at mestre burgerkunsten til perfektion. Alle elemeterne i burgeren – fra salatmix, den hemmelige dressing og den søde, bløde briochebolle – er altså hentet i Irland.

I juni måned kan alle burgerglade ClubAalborg og ClubAalborg Studie-medlemmer få en gratis stor fadøl eller sodavand til sin burger hos Cafeen. Så skal du forbi Gl. Torv i forbindelse med VM-kampene, eller har du bare lyst til en lækker burger, så er det med at smutte forbi Cafeen.

Meld dig ind i ClubAalborg og få den første måned gratis
ClubAalborg er vores fordelsklub, som gør det nemmere og billigere for dig at bruge byens mange muligheder. Vi har samlet en masse eksklusive fordele og rabatter byens bedste steder i en GoodiePack, som du hver måned får sendt til din smartphone.

Har du lyst til at prøve ClubAalborg, så kan du melde dig ind lige her. Lige nu får du den første måned gratis. Der er ingen binding, og prisen efter den første måned er 35 kr. om måneden.