Om ClubAalborg

ClubAalborg er din lokale fordelsklub i Aalborg. Som medlem modtager du hver måned en SMS med et link til din digitale goodiepack. I goodiepacken finder du fordele og rabatter til byens spisesteder og butikker samt events og oplevelser.

Da ClubAalborg startede i 2016 var visionen at skabe gode fordele og rabatter for borgerne i Aalborg og omegn. Undersøgelser viser, at vores medlemmer bruger ClubAalborg som  inspirationskilde, der fører dem steder de ellers normalt ikke ville komme.

ClubAalborg er opstået som et samarbejde mellem nyhedssitet MigogAalborg og GoodiePack som er en virksomhed, der laver digitale løsninger til events, fordelsklubber, hoteller mm. De står b.la. bag platformen som ClubAalborg benytter sig af. Vi vil rigtigt gerne være med til at støtte lokalt - vil du?

FAQ

Du modtager månedligt en SMS med et link, som fører dig videre til din digitale goodiepack.

Hvis du kommer til at slette beskeden med din goodiepack kan du ved at logge ind via vores hjemmeside få gensendt SMS’en.

Ja. Når du åbner linket fra SMS-beskeden, vil der i bunden af skærmen poppe en box op, hvor du har mulighed for at føje til hjemmeskærm. Derefter vil din goodiepack ligge som et ikon på din telefon og så behøver du ikke at finde SMS’en frem når du skal bruge din goodiepack.

Når pengene for dit medlemskab bliver trukket, vil der stå, at de er trukket af "GoodiePack".

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af ClubAalborg skal du gøre følgende for at opsige dit abonnement:
- Åbne din goodiepack
- Klikke på pilen øverst i venstre hjørne
- Derefter klikker du på profil-ikonet øverst i venstre hjørne
- Så vælger du medlemskaber
- Tryk på slet