Mad i byen

ClubAalborg: Brunch på Sørensen’s

Brunch på Sørensen’s er en mulighed i denne måneds goodiepack. ClubAalborg været så heldige at få Sørensen’s Restaurant og Musikbar med på vognen.

Det betyder, at du som medlem af ClubAalborg får Sørensen’s lækre brunch + et glas juice til kun 98 kr. Du kan indløse din fordel tirsdag til søndag fra kl. 10.30-14.00.

Hos Sørensen’s Restaurant og Musikbar er de gode råvarer i fokus, og det meste laves fra bunden. Brunchen er ingen undtagelse. Der er lidt af det hele, og der er kræset om råvarerne. Det er samtidig tydeligt, at meget af det er hjemmelavet helt fra bunden.

En menu med et højt niveau
Sørensen’s Restaurant og Musikbar slog dørene op i Casa Blancas gamle lokaler sidste år.

Menuen ligger på et højt niveau og byder blandt andet på flere slags franske salater, rustikke burgere, en gennemført brunchtallerken og selvfølgelig – grundet den centrale placering tæt på havnen – masser af fisk og skaldyr.

Her indbyder indretningen, stemningen og hele atmosfæren til, at Sørensen’s kunne blive et stamsted for de kvalitetsbevidste og kræsne aalborgensere – uden at det bliver for smart.

Vi kan kun anbefale jer alle, at smutte forbi Sørensen’s i denne måned og prøve deres lækre brunch. Husk, at koster kun 35 kr. om måneden at være med i ClubAalborg.

Der er ingen binding, og du kan melde dig ind lige her.