Det sker i Aalborg

ClubAalborg klar med mange nyheder: Se alle fordelene her

Tag sommerens glæder på forskud og spar penge på en række af byens lækkerier med ClubAalborg.

I maj måned får du traditionen tro en masse fordele og rabatter på lækker mad, velsmagende drinks og selvfølgelig en hel unik oplevelse eksklusivt for ClubAalborg-medlemmer. Med ClubAalborg får du muligheden for at opdage nye steder i byen og genbesøge de velkendte. Og så oveni købet få skønne rabatter imens.

Det koster kun 35 kr. om måneden at være med, og du kan tilmelde dig HER.

Eksklusiv ClubAalborg-fest på Hornsleth
Tilbage i november sidste år åbnede Hornsleth for dørene til sin nye klub i Jomfru Ane Gade. Siden har stedet weekend efter weekend lokket en masse mennesker til.

I denne måned inviterer vi dig til en eksklusiv ClubAalborg-fest på Hornsleth. Det sker d. 11 maj kl. 20.00. Vi garanterer en vild fest i vanlig Hornsleth-stil. Der er velkomstdrinks til de første 75, så det kan godt betale sig at komme tidligt.

Bevæg dig ind i klubbens lokaler og besøg himlen, helvede eller skærsilden og nyd de lækre cocktails, som du i øvrigt kan købe to af for en for en flad 50’er. Hornsleth åbner desuden en flaske shots på husets regning pr. 10 person, så slæb vennerne under armen til en festlig aften!

Dobbelt op på burgere hos BurgerBOOM

I denne måneds goodiebag er der noget særligt til dig, der er vild med lækre burgere. BurgerBOOM er allerede blevet et hit blandt aalborgenserne med deres lækre og saftige kvalitetsburgere, og med maj måneds ClubAalborg kan du smutte forbi BurgerBOOM og få 2 valgfrie burgermenuer til 1’s pris.

(Pssst. Og det er ikke den eneste burgerrabat der gemmer sig i maj måneds goodiepack)

Endnu en nyhed: Poke bowls hos Caspars
Hos Caspars får du altid sund fastfood baseret på gode råvarer. Og ny er der kommet noget helt nyt på menukortet. ’Poke bowls’ har et asiastisk twist og mange af de samme ingredienser, som du normalt finder i sushi. Der er fire forskellige poke bowls at vælge imellem, og med ClubAalborg kan du i maj måned spare 20 %.

Det finder du også i din ClubAalborg Goodiepack i maj:

  • 50 % rabat på “Aalborg bedste burger” hos Cafeen
  • GRATIS sodavand hos Subway
  • Spar 20 % hos VACA
  • Espresso Martini til 40 kr. hos Aalborg Street Food
  • … Og meget meget mere!
  • Du finder alle fordelene i din Goodiepack. Meld dig ind lige HER.