Events/Arrangementer

ClubAalborg aften på Bistro Dejavú: Fransk gastronomisk oplevelse

Én gang om måneden arrangerer ClubAalborg en eksklusiv aften på et af byens gode spisesteder.

På denne aften sørger vi for at DU som gæst får lov til at smage nogle af restauranternes signaturretter og vine, til en uhørt skarp pris.

I går fandt årets første ClubAalborg aften sted på franske Bistro Dejavú. Her havde indehaver Mads Hyllested sørget for en fransk tre-retters menu med vin og kaffe til desserten.

Gæsterne var også blevet lovet en lille snack inden forretten, og her bød Mads på intet mindre end en skøn delikatesse: Frisk stenbidderrogn med kartoffelchips.

"Jeg havde egentlig tænkt, at gæsterne skulle have frølår som snack, men så havde vi lige fået stenbidderrogn ind ad døren, så det synes jeg gæsterne skulle smage. Det er super lækkert," forklarer Mads Hyllested.

En aften i særklasse

Aftenen bar i særdeleshed præg af det franske – med præcision i særklasse. Både snack, torsk, perlehøne og canelés smagte så englene synger.

Stemningen var helt i top, gæsterne var glade, mætte og tilfredse – og det var Mads også.

"Jeg synes det var en super god aften, der forløb rigtig godt. Det virkede til at gæsterne var tilfredse. Der var i hvert fald flere der sagde, at de skulle tilbage og prøve det rigtige kort en dag,"

Frokostservering fra maj

Til maj åbner Bistro Dejavú igen op til frokost – hertil også servering på terrassen.

"Som udgangspunkt åbner vi op for frokostservering til maj. Det bliver lidt vejret der kommer til at bestemme det, men der bliver også mulighed for at sidde ude i gårdhaven.

Der kommer nye tiltag på frokostretterne. Vi får blandt andet et Skaldyrsfad på, samt vores Skagen Toast med håndpillede rejer og krebs, hvide asparges, sauce mousseline og porcheret æg," fortæller Mads.

Han fortsætter:

"Vi er også i fuld gang med at planlægge forskellige tiltag i løbet af sommeren. Vi vil rigtig gerne skabe god terassestemning med musik i gården. Således at gæsterne også har mulighed for at sidde udenfor ved terassevarmeren og hygge hele aftenen."

Bistro Dejavús frokostservering løber fra kl. 12-15 onsdag til lørdag.

Du kan læse mere om Bistro Dejavú her.

 

Vil du med til vores skønne ClubAalborg aftener? Så kan du blive medlem her